Justinov navodni prijatelj otkrio detalje ludih tuluma u pjevačevoj vili

Foto: JLP

JUSTIN Bieber nikako da prestane puniti trač rubrike.

Ovoga puta zbog svog navodnog prijatelja King Kevija, koji se za Radar Online raspričao o Justinovim eksperimentima s drogom i ludim kućnim tulumima, koje je mladi pjevač radio u svojoj vili u Calabasasu.

"Pričalo se svašta, no ja sam ga osobno vidio samo kako puši travu. Ja sam bio glavni za nabavljanje, jer sam se bio 'zakačio'", ispričao je.

"Justin nije imao ništa protiv partyja, koje sam organizirao kod njega. Bitno je bilo samo da svi potpišu ugovor o diskreciji. Znao sam dovesti po 60-70 cura po večeri, a Justinu se to jako sviđalo. Je li to bio razlog zašto se Selena i Justin prekinuli prvi put, nije želio komentirati.

Kevi je intervju za Radar Online dao iz rehabilitacijske klinike u Malibuu, gdje odrađuje jednomjesečno odvikavanje od droge kodeina. No, otkrio je da su on i Bieber još uvijek prijatelji. "Razgovaramo svaki dan. Poslao mi je čak i neke darove - slušalice i lanac sa zlatom i dijamantima. Njegovi menađžeri ne žele da se on druži samnom,  ali još uvijek smo ok."

Justinu je na Twitteru zatim objasnio fanovima kako tog čovjeka u životu nije sreo, no status je obrisan dvije minute kasnije. Pitamo se što je tu koga udarilo u glavu.