Kad prvi spoj pođe po krivu: Razlozi zbog kojih bismo im trebale dati šansu i drugi put

SVE smo jednom bile na spoju zbog kojeg smo se poželje izumiti kapsulu za putovanje kroz vrijeme samo kako bismo se vratile točno u trenutak kad smo pristale izaći na spoj s frajerom za kojeg smo mislile da je super pa promijeniti "da" u "ne".

Ipak, prvi je spoj uvijek pun nervoze, iščekivanja i propalih planova. Zato ti donosimo nekoliko razloga zbog kojih bi frajeru trebala dati drugu šansu:

Živci


Rijetko je tko od nas na prvom spoju opušten i bezbrižan. Obično razmišljamo kako ćemo reagirati i što ćemo reći pa drugu stranu zapravo ni ne doživljavamo previše. Ipak, ako ti nisi bila nervozna, vrlo je vjerojatno da to nije vrijedilo i za tvoju potencijalnu lošiju polovicu.

Primjerena pitanja


Pitanja za prvi spoj su vrlo zabavna i važna igra. Najčešće nas zanimaju općenite stvari - koje bandove sluša, kuda izlazi van i koju vrstu filmova voli. Ponekad se dogodi da razgovor bude dosadan, što ne znači da je dosadna i osoba s kojom pričaš.

Loš dan

Ponekad nam se dogodi da smo imale stvarno loš dan i, nažalost, to se primijeti na svakom našem koraku. Iako nismo čangrizave usidjelice, loša karma koja nas je pratila taj dan, pobrinut će se da ostavimo takav dojam. Kako bi svom novom tipu pokazala kakva si zapravo - pozovi ga na drugi spoj. To vrijedi i za njega.

Dobro utrošeno vrijeme


Uvijek možeš naći vremena za otići na kavu ili večeru. Da, večere u pidžami i gledanje nove sezone serije "Pretty Little Liars" ima svoje čari, ali umjesto toga možeš biti na drugom spoju i otkrivati koliko je zapravo frajer s prvog lošeg spoja super. Ako i ne upali - tko zna, možda si našla novog prijatelja!