Kako Victoria´s Secret modeli postižu ovakav izgled?

Foto:  Instagram

NEMA pogovora - anđelice kuće Victoria's Secret nestvarno su lijepe, no čak i njima treba mala pomoć vizažista i frizera prije izlaska na pistu.

Za ovogodišnju reviju "Victoria's Secreta" u Londonu cure je pripremalo 25 frizera i 25 vizažista, a šuška se kako je potrošeno 210 boca proizvoda za kosu i 150 tubica sjajila za usta.

Vizažisti i frizeri na curama uglavnom koriste proizvode za ljepotu koji se također mogu naći u ponudi branda Victoria's Secret, a mi vam donosimo neke beauty tajne koje koriste stručnjaci zaduženi za savršen izgled slavnih ljepotica.

Zanosne usne

Cure na reviji nose lip tint u boji "Endless Pink" koji vizažisti prije nanošenja pomiješaju s malo običnog sjajila.

Sexy pogled

Kad su oči u pitanju, u backstageu Victoria's Secreta koriste se Shiseido sjenila. Prvo "Shiseido Shimmering Cream Eye Color" u boji "Sable", a zatim slijede nijanse "Shoyu" i "Caviar", prenosi Vogue.



Savršen ten

Preplanuli ten djevojke koje nose reviju branda "Victoria's Secret" postižu proizvodom za samotamnjenje u boji "Jimmy Coco", a prije samog izlaska na pist vizažisti im na tijela nanose shimmere iz linije Beach Sexy kako bi naglasili boju.

Nježna manikura

Cure bi na pisti trebale izgledati zdravo i prirodno pa nikad nemaju napadno nalakirane nokte. Modeli svijetlije puti nose VS lak u boji "Pink Sheer", a tamnoputi modeli lak u boji "Sheer Beige".

Ne tako prirodna kosa

Možemo odahnuti - gusti slapovi kose lijepih anđelica nisu njihovi! Frizeri koriste brojne umetke za kosu na svim curama, a zatim koriste figaro GHD Curve curling tong kao bi im napravili "valove s plaže".