Kako od lake cure postati težak ulov

Foto: Dolce & Gabbana

CURE koje dečki najviše cijene su uvijek nedostupne - ne zato što to nužno jesu, nego zato što znaju da će tako privući pozornost onih koji im se sviđaju. Biti nedostižna nije toliko težak cilj, ako znaš kako doći do njega:


Budi zaposlena


Cura koja ima puno posla i nema vremena za izležavanje uvijek je zanimljivija od one koja po cijele dane čeka da joj se dečko javi. Čak i ako imaš vremena, iskoristi ga za sebe, jer se većina muškaraca radije baca u lov na ženu koja djeluje prezaposleno za njih.

Imaj otvorene opcije


Čak i ako si sigurna da si upoznala svog savršenog tipa, imaj otvorene opcije. Na ovakav ćeš način imati veću psihološku sigurnost i biti manje sklona ljubomori, a tvoj odabranik će itekako osjetiti da se ne može baš u potpunosti opustiti, pa će se truditi da te zadrži.

Budi svoja

Jednom kad osvojiš muškarca iz snova, budi svoja, i budi zainteresirana za sebe. Mnoge žene se u vezi potpuno prepuste i sve podrede partneru, što na prvi pogled možda djeluje poželjno, ali s vremenom kod muškarca stvara osjećaj gušenja. Doziraj privrženost, i neće te se moći zasititi.