Kako prepoznati da je prvi spoj ujedno i zadnji?

Foto: Screenshot Youtube

NEKI frajeri te jednostavno neće nazvati nakon prvog spoja, a neke od njih ti nećeš nazvati. Žene su puno tolerantnije od muškaraca kada je riječ o prvim spojevima, pa su i spremnije zanemariti očite signale da frajer jednostavno nije materijal za dečka. Ovo su znakovi da je tip loš za tebe i da ga ne bi trebala zvati na sljedeći spoj.
 
Pljuje po bivšim curama
 
Ova je bila ovakva, ona onakva, sve bivše su bile glupe, a jedino je on bio dobar… Ovakav frajer je grozan dečko, jer osim što očito nije spreman prihvatiti da je i on koji put u krivu, vjerojatno će tako pričati i o tebi ako prekinete. Bježi glavom bez obzira!
 
Gleda u mobitel
 
Umjesto u tebe. Znamo, živimo u vrijeme društvenih mreža, ali to ne znači da te smije ignorirati u trenutcima u kojima bi te trebao pokušavati upoznati.
 
Priča samo o sebi
 
Neki od njih tako razbijaju nervozu, ali većina će frajera ipak pitati i poneko pitanje o tebi. Ako si sjedila na kavi s tipom koji ti je ispričao cijelu tvoju povijest, a tebe praktički nije ni pitao kako se zoveš, očito je da imaš posla s narcisoidnim muškarcem.
 
Bezobrazan je prema konobaru
 
Muškarci često pokušavaju pokazati da su face na potpuno krive načine. Jedan od njih je i ružno ponašanje prema ljudima koji im ne smiju pružiti otpor. Ako je bezobrazan prema konobaru, vrlo će vjerojatno biti bezobrazan i prema tebi čim osjeti da te više ne mora impresionirati.