Kako prepoznati frajera koji se boji veza?

Foto: Screenshot Youtube

DONOSIMO nekoliko jasnih znakova da si "upecala" upravo takvog.

1. Toplo-hladno
 
Jedan dan je najdivniji na svijetu, drugi dan se ne javlja na telefon, inicira svađe ili ne pošalje niti jedan lijepi sms. Činjenica je da nitko nije toliko zaposlen da se ne stigne javiti i to ti mora biti jasno, koliko god bilo teško.
 
2. Veze kratkog vijeka
 
Sve njegove veze trajale su kraće od jednog godišnjeg doba, a njegova objašnjenja uključivala su jedan od ovih odgovora: "nisam bio spreman", "nije bila ona prava", "imao sam previše posla" i slično.
 
3. Za sve su krive žene
 
Ovaj tip vrlo će vješto izbjegavati razgovore o ozbiljnim temama, no ako ti i uspije suočiti ga s njegovim djetinjastim ponašanjem, vrlo je vjerojatno da će za svoj strah od veza okriviti bivše. Sve su bile ljubomorne, zahtjevne, lude... Neke vjerojatno i jesu, ali sve sigurno nisu. Tako će i s tobom, jer ovakvi su muškarci odlični u nabijanju krivice, samo je pitanje vremena.
 
4. Ne zna što znači "ne"
 
Ima muškaraca koji su uporni, ali s vremenom odustanu, a ima i onih koji nikako ne odustaju te tako tjeraju ljepši spol da ipak razmisle o njima kao potencijalnim partnerima. No, u većini slučajeva on ne razmišlja o takvom odnosu, već samo želi osvojiti svoj "trofej". Kad te osvoji, kreće nezainteresiranost i povlačenje, jer je ovo tip kojem sve brzo dosadi pa tako i žene.
 
5. Ti se prilagođavaš njemu
 
Bit veze je u kompromisu, a ne u tome da uvijek radite ono što on želi i kad želi, dok se ti prilagođavaš njegovom raspoloženju i rasporedu.