Kako prići frajeru koji ti se sviđa

NEMA pravila u svijetu spojeva. Iako se pretpostavlja da su muškarci ti koji prilaze ženama, nježniji spol sve je hrabriji i odvažniji u pristupu jačemu spolu. Donosimo nekoliko savjeta koji će ti pomoći u osvajanju:

Osmijeh

Da bi muškarac krenuo u osvajanje ponekad je dovoljno nabaciti mu smiješak i ostvariti kontakt  očima. Ako ćeš izgledati pristupačno i sretno, muškarac kojem si privlačna osjećat će se ugodnije u trenutku kad ti bude prilazio. Na tebi je da se nasmiješiš i daš mu do znanja da ti se sviđa, a dalje on preuzima vodstvo.

Laskanje

Opazila si tipa koji je savršeno sređen od glave do pete? Nemoj mu se diviti iz daleka već mu priđi i daj do znanja što misliš o njegovom stajlingu. Gotovo da ne poznajemo čovjeka kojem ne godi malo laskanja. Nakon što si dobila njegovu pozornost komplimentima, ako će te smatrati privlačnom, vjerojatno je da će udijeliti pokoji natrag.

Pitanje

Muškarci se vole osjećati potrebnima, stoga pronađi nešto oko čega će ti morati pomoći. Pitaj ga za smjer ili zna li nešto što ti ne znaš. Ako ti odgovori kratko i jasno, bez pokazivanja interesa, možda mu se ne sviđaš, no ako primijetiš da je "nasjeo" na tvoju spiku - ponudi ga kavom ili pićem u znak zahvalnosti.

Pošalji mu piće

Ovo je dosta hrabar potez, ali i jedan od očitijih načina da mu pokažeš da ti se sviđa. Ako je džentlmen - doći će do tebe i zahvaliti ti osobno, što je odlična prilika da se predstaviš u najboljem mogućem svjetlu. Ako pak ignorira činjenicu da mu je zgodna dama poslala piće, smatraj to milostivim činom i kreni dalje. No zadnji scenarij neće se dogoditi ako si usvojila prvu točku i prethodno ostvarila kontakt očima.

Poznanstvo preko prijatelja

Ako ti je prilaženje frajerima krajnje odbojno, dobro će ti doći mala pomoć sa strane u obliku tvojih prijatelja. Primijetila si da ti se sviđa prijatelj tvojih prijatelja? Raspitaj se i saznaj o kome se radi, a ako ti se i dalje bude činio interesantnim - svojim frendovima daj do znanja da bi se voljela s njime upoznati.