Kako reagirati kad on izgubi erekciju?

Foto: Screenshot Youtube

SVAKOM muškarcu se može dogoditi da njegov ponos ponekad otkaže poslušnost.

Ako se nađeš u takvoj situaciji, ovo su 3 stvari na koje bi trebala pripaziti.
 
1. Utjeha
 
Kao prvo, muškarac će se u takvoj situaciji osjećati frustrirano i/ili razočarano pa će uvijek dobro doći koja riječ utjehe. Jednostavno reci da razumiješ i znaš da se to može dogoditi baš svima. "Okrenite situaciju u smjeru da to nije velika stvar te se povežite fizički na neki drugi način. Dopustite mu da vam pruži neko drugačije fizičko zadovoljstvo, koje ne mora nužno biti seksualno, npr. masažu. Bitno je samo da izbjegnete onu neugodnu tišinu, zbog koje će se on osjećati još gore", savjetuju stručnjaci.
 
2. Ponovni pokušaj
 
Nakon što ste raspravili neugodnu situaciju i uzeli kratki predah, pokušajte ponovno. "Mala pauza, bilo za razgovor, obrok, masažu i slično, umanjuje stres i anksioznost te pomaže muškarcu da se bolje skoncentrira na ono što slijedi." Živimo u stresnom i užurbanom svijetu, ni dečkima nije lako.
 
3. Odustajanje
 
Ako se to i dalje ne događa, znaj kada treba odustati. Ako danas ne ide, drugi put će biti bolje, svakako. "Dajte mu do znanja da se veselite tom drugom putu i krenite dalje. Ako se ne događa prečesto, u pitanju su umor i stres i iz toga nije potrebno raditi veliki problem", zaključak je stručnjaka.