Kako se uspio skoncentrirati na korake? J.Lo zaplesala s Fallonom u jako vrućoj haljini!

Foto: Screenshot Youtube

ČINI se kako je latino divi itekako godio prekid s mlađahnim plesačem Casperom.

Slavna J.Lo izgleda bolje nego ikad, a to je dokazala i prekjučer, pojavivši se u showu Jimmyja Fallona u seksi bijeloj haljini s dubokim dekolteom, koja je istaknula sve njezine adute.
 
Slavnom voditelju pripala je i čast da zapleše sa seksi pjevačicom, a sve je počelo kad je spomenuo događaj s Met gale od prošle godine, kada je Jennifer odbila zaplesati sa svojom imenjakinjom, glumicom Jennifer Lawrence. "Bio je to sve jedan veliki nesporazum. Bilo je previše ljudi na podiju i potpuni kaos, a ja sam našla udobno mjesto i nisam se htjela maknuti. Sjećam se samo da ju je to jako rastužilo, ali nisam tako mislila", krenula se opravdavati.
 
 
Ovo nije prvi put da je pjevačica zaplesala s Jimmyjem. Podsjetimo na njihov "ples u tajicama" ranije ovaj mjesec, kojim su nasmijali publiku i oduševili Jenniferine blizance Maxa i Emmu.

"Oni to plešu po cijele dane. No, priznajem da sam imala veliku tremu, jer ja nisam smiješna kao ti", poručila je Jimmyju. Ali zato Jenn, na izgledu bi ti pozavidjele i duplo mlađe kolegice.
 

 
Slažete li se?