Katy Perry planira spustiti Taylor Swift na Super Bowlu: "To bi bilo zabavno!"

Foto: Getty

NITKO ne smije ljutiti Katy Perry.
 
Slavna pjevačica osvrnula se na glasine kako planira "spustiti" donedavnoj prijateljici Taylor Swift, na nastupu u poluvremenu slavnog Super Bowla.
 
Podsjetimo, prije nekoliko dana pojavila se vijest kako Katy planira baš tada prenijeti poruku plavokosoj kolegici za sve što je o njoj iznijela u pjesmi "Bad Blood", koja se nalazi na njezinom novom albumu "1989". Pod "sve" mislimo na činjenicu da joj je bila lažna prijateljica. "Godinama nisam znala da li smo prijateljice ili ne. Napravila je nešto užasno i onda sam zapravo shvatila da smo mi zapravo neprijateljice. No, u pitanju nije bio dečko, već posao. Unajmila je čak ljude da me pokušaju uništiti, a znate koliko ja mrzim konflikte. Sad ju stalno moram izbjegavati i to je jako čudno i grozno", iskreno je priznala Taylor Rolling Stoneu.
 
"Ne znam gdje ste to čuli. Ako je na internetu, mora da je istina, jer je to poznato kao mjesto gdje je sve ispravno i istinito", započela je Katy u showu Entertainment Tonight. "Inače ne volim špekulacije, ali mislim da su ovakve jako zabavne. 1. veljače vidjet ćete što će se sve dogoditi", nastavila je.
 
Sve što ćemo reći jest da se puno puta pokazalo da gdje ima dima, ima i vatre. Katy, ti si na potezu.