Kim i Kris od danas i službeno razvedeni?!

Foto: JPL

DANAS bi se po svemu sudeći trebao riješiti razvod između trenutno najpoznatije slavne trudnice Kim Kardashian i njenog bivšeg muža Krisa Humphriesa.

Godinu i pol nako što su objavili da je njihovom 72 dana "dugom" braku došao kraj, čini se da gledamo posljednju epizodu ove sapunice. Po naredbi suda, bivši su se supružnici morali jutros pojaviti pred sudom i naći zajedničko rješenje da mirno potpišu razvod i da tako otkažu suđenje koje bi trebalo početi 6. svibnja. A sve je to moglo već odavno biti gotovo, da Kris nije optuživao Kim da ga je iskoristila da podigne gledanost svog showa "Keeping Up With The Kardashians" te je od nje tražio 7 milijuna dolara "odštete". No, čini se da je sada okrenuo ploču.

Navodno sve što Kris traži za miran dogovor je njezina isprika, a novac ga ne zanima. Kada uslijedi i javna isprika, sve će biti riješeno, otkriva Radar Online. No, strani mediji mu baš i ne vjeruju, nego su gotovo sigurni da je Kris napokon shvatio da neće moći dokazati svoje optužbe na račun bive supruge te da mu ni sud nije poretjerano naklonjen nakon nepojavljivanja na zakazanom ročištu. Također, dođe li do suđenja, Kris neće vidjeti ni dolara od Kim.

Ostanite uz nas...