Klasične muške izlike za prekid "na finjaka"

Foto: Pinterest

LOŠ frajer će vam sasuti u lice da vas ne voli i da je kraj. A dobri dečki? Oni će izmisliti najčudnije razloge samo da vas što manje povrijede.

Ja te ne zaslužujem. Toliko si bolja od mene da moram prekinuti s tobom! Vidiš što mi se događa? Toliko sam osjećajan i toliko te cijenim da sam nogirao sam sebe kad ti to već nećeš učiniti.
 
Trenutačno imam puno problema s kojima se moram nositi. I hoću, barem s nekima od njih, jednom u životu. Ali u ovom trenutku ti to govorim da se ne bih osjećao kao loš tip. Moji problemi su mi u ovom slučaju izlike. Nisam ja, oni su.
 
Hej, nemojmo si stavljati etikete... Ako si ti moja djevojka, a ja spavam s nekom drugom, onda ću ispasti kreten. Ali ako si ti netko s kim se viđam, a spavam s nekom drugom, i nisam tako loš, zar ne?
 
Osjećam da mi imaš nešto važno reći. Hajde, reci mi! Molim te, reci da želiš prekinuti sa mnom!!! Jer, ako te nogiram, osjećat ću se grozno. Radije bih te izmanipulirao i natjerao da prekineš sa mnom.

Sad se moram fokusirati na karijeru. Zapravo, nisam nimalo sretan i ako trebam ostati i dan dulje u vezi s tobom, poludjet ću. Zato ću radije ovo prekinuti. Sad. Ali ne mogu ti to reći u lice pa sam izmislio ovo o svom poslu.
 
Izvor: Cosmopolitan