Koga je to George Clooney izabrao za vjenčanog kuma?

Foto: Screenshot Youtube

JEDAN holivudski ljepotan bit će vjenčani kum jednom drugom.

George Clooney napokon se ženi i to za svoju odabranicu, odvjetnicu Amal Alamuddin, a kako prenosi portal US Weekly, vjenčani kum bit će mu njegov prijatelj Brad Pitt.
 
Otkrila je to Georgeova teta Staria, izjavivši kako ne vidi nikog drugog na tom mjestu. "Mislim da će George za kuma izabrati Brada. Oni su već jako dugo dobri prijatelji i zato je takav odabir sasvim logičan", izjavila je. Gospođa se raspričala i o potencijalnim mjestima gdje bi vjenčanje moglo biti održano. "Znam da Georgeovi roditelji Nick i Nina sljedeći tjedan putuju u Italiju obaviti neke stvari", dodala je. Podsjetimo, slavni glumac ima daleko poznatu vilu na jezeru Como, gdje često boravi. I to bi stoga bilo sasvim logično mjesto za ovako važan dan.
 
Teta Staria priznala je i kako još uvijek nije upoznala lijepu odvjetnicu, koja se nije pojavila na nedavnom obiteljskom okupljanju. "Svi smo pitali gdje je ona, a George nam je kratko objasnio da nije mogla doći, jer ima puno posla na jednom slučaju, zbog kojeg stalno putuje. Baš šteta, jer ju je cijela obitelj jako željela upoznati."
 
Zanimljivo je i kako je sam Brad Pitt zaručen za lijepu Angelinu još od 2012. godine pa nas budući mladenci možda iznenade duplim slavljem, tko zna.