Koga vi muljate? Rihanna i Drake svima pokazali da su više od prijatelja!

Foto: JLP

THEY Found Love.

Čini se kako je Drake doista ponovno osvojio srce barbadoške ljepotice.
 
Bivši ljubavnici Drake i Rihanna u posljednje vrijeme sve više vremena provode zajedno, a posljednji u nizu dokaza da se tu radi o nečemu više od prijateljstva ponovno su sami servirali paparazzima, držeći se za ruke na izlasku iz arene u Manchesteru, gdje je Drake imao nastup.
 
 
Iako su u hotel otišli odvojeno, kao i svaki put dosad, čini se kako se neke stvari jednostavno ne mogu sakriti. Uostalom, zašto i bi. Drake je svakako puno bolji izbor od agresivnog Chrisa Browna, koji navodno slavnoj RiRi šalje poruke još od rođendana. Očito se opametivši, Rihanna je dala još jednu priliku Drakeu, s kojim je već ranije bila u ljubavnoj vezi.
 
Noć prije, golupčići su se zajedno zabavljali u londonskom noćnom klubu Cirque Le Soiru - Drake u svom klasičnom ležernom izdanju, dok nas je RiRi iznenadila odličim i pristojnim outfitom. Bijela duga majica s velikim izrezom na leđima te maxi Chanelova ogrlica u obliku lokota bili su dobitna kombinacija, koju bi rado iskopirale.
 
 
No, to nije sve. Posljednjih tjedana par je viđen i po klubovima u Parizu i Amsterdamu, restoranima u Londonu, ali i na njegovim koncertima.
 
"Odlučili su ovaj put ići polako pa šta bude. Zasad se odlično slažu i ispunjavaju jedno drugome sve potrebe", izjavio je za nepoznati izvor za Hollywood Life.
 
Podsjetimo, Rihanna i Drake bili su zajedno 2010. godine, a slavna pjevačica bila je ta koja je vezu i prekinula. Drake je poslije priznao kako mu je slomila srce. "Boljelo je, ali znam da ona to nije htjela. Nikad tu bol ne bi pripisao njoj. Ostao sam povrijeđen jer sam shvatio što je to bilo, a ja sam htio više", iskreno je priznao.
 
Baš nas zanima je li ovaj put Drake našao ključ od Rihanninog lokota oko srca.