Koja izvođačica ima najskuplje karte? Nećete vjerovati tko pere Rihannu, Katy Perry i Lady Gagu!

Foto: Tumblr, Screenshot YouTube, Instagram

SLAVNI pjevači i pjevačice skupe karte za koncerte opravdavaju zvjezdanim statusom te troškovima za scenografiju, kostimografiju i plesače, no vjerojatno će vas iznenaditi činjenica da su karte za koncert Lane Del Rey skuplje od onih za koncerte Lady Gage i Katy Perry!



Forbes je nedavno objavio popis najskupljih karata za koncerte, a na prvom mjestu našla se Beyonce koja je za turneju "Mrs. Carter" naplaćivala 294 dolara, a za novu turneju "On the run", na koju odlazi sa suprugom, Jay-Z-em traži 306 dolara.

Nakon tog moćnog para, na listi se nalazi Lana Del Rey koja za kartu traži 270 dolara, a  nakon nje tu je Katy Perry čija se karta cijeni 262 dolara.



Slijede ih Lady Gaga, s prosječnom kartom od 229 dolara te Miley Cyrus, koja karte za  "Bangerz Tour" naplaćuje 195 dolara.



"Sasvim povoljne" su karte popularne australske reperice Iggy Azaleae, koja je trenutno na turneji pod nazivom "The New Classic" za koju naplaćuje 93 dolara.

Psst! Karte za novu turneju Rihanne i Eminema mogu se naći već od 43 dolara, dok će fanovi nešto dublja džepa za prestižna mjesta izdvojiti i 1 000 dolara.