Koliko često celebrity cure peru kosu?

Foto: Vogue, Harper's Bazaar, Marie Claire, Vice, Instagram, Sunday Style

PREMDA nikad nije znanstveno dokazano da je bolje što rjeđe prati kosu, izgleda da se mnoge slavne djevojke pridržavaju tog starinskog pravila.

Neke žene imaju potrebu kosu prati svaki ili svaki drugi dan, što je ok ako se pranje izvodi uz pomoć blagih šampona, a druge pak smatraju kako je važno kosu "naviknuti" na rjeđe pranje jer se nakon nekog vremena manje masti, a i izgleda bolje jer se manje tretira kemikalijama.

Koliko često kosu peru slavne ljepotice?


Slavna glumica Jennifer Aniston  kosu nije prala dva dana prije dodjele nagrada "Golden Globes", kako bi frizura bolje držala, izvještava Grazia.



Kim Kardashian poznata je po svojoj rutini od pet dana. Prvi dan kosa se pere i isfenira, drugi dan nosi valove, treći dan kosu ispegla i doda malo suhog šampona po potrebi, a četvrti dan ju zalizuje u visoki rep ili nisku punđu. Peti dan ponovno pere kosu.



Amanda Seyfried izjavila je kako svoju predivnu, gustu kosu pere jednom tjedno, a između pranja oslanja se na suhi šampon.



Pjevačica Lorde kosu pere jednom ili dva puta u dva tjedna!



Ciara kaže kako može izdržati dobra dva tjedna bez pranja kose. Doduše, ne znamo radi li se o umecima ili njezinoj kosi.



Apsolutna pobjednica je Shailene Woodley, mlada glumica koja stalno naglašava kako živi poput hipija. Ona kosu pere jednom mjesečno i kaže kako je "bolja što je masnija". Jadni njezini kolege na snimanju!