Kourtney Kardashian rodila djevojčicu Penelope!

REALITY TV zvijezda - Kourtney Kardashian i njen partner Scott Disick postali su ponosni roditelji svog drugog djeteta, malene Penelope Disick Scotland. Kourtney je djevojčicu rodila u nedjelju u Cedars-Sinai medicinskom centru, a trenutačno se oporavlja od poroda u krugu svoje poznate obitelji, prenosi Showbizspy.

"Scott i ja se izuzetno veselimo našem malom anđelu - Penelope Scotland Disick. Uistinu smo blagoslovljeni. Mama i beba se trenutačno odmaraju", stajalo je u službenom priopćenju za medije. Kris Jenner, Penelopeina baka i Kourtneyina majka, je potvrdila da je djevojčica rođena prirodnim putem te da sliči svom starijem i preslatkom bratu Masonu koji ima 2 godine.

"Bilo je sjajno. Imala je lagan porod, a Penelope je preslatka. Jako sliči Masonu! Presretni smo", izjavila je Kris.

Kourtney se nedavno osvrnula i na svog problematičnog partnera Scotta za kojeg tvrdi da je s vremenom sve bolji i zreliji te da je sjajan otac.

"Idemo na terapije koje nam jako pomažu. Uvijek treba raditi na poboljšavanju sebe samih. Iako na terapiju ponekad odem bez njega, kasnije osjećam da ga puno bolje razumijem. Ne kažem da smo savršeni, ali se zato trudimo", izjavila je Kourtney.