Krie kombinezoni i večernje haljine za glamurozne prigode

Foto: Jelena Balić

FOTOGRAFKINJA Jelena Balić snimila je lookbook za aktualnu kolekciju branda Krie.

Krie iza kojeg stoji dizajnerica Kristina Burja za aktualnu sezonu nudi pregršt glamuroznih modela, idealnih za svečane proljetne i ljetne trenutke.

U kolekciji za proljeće/ljeto 2015. godine prisutne su bijela, plava, crna, svijetloružičasta i boja patlidžana te aktualni boho trend koji se nježno provlači kroz modele.

Za djevojke koje ne zanimaju dugačke haljine ili one do koljena tu su zanimljivi kombinezoni ili pak kombinacija uskih hlača i blejzera s Kristini omiljenim resicama.

"Fluidne haljine, etno detalji, prepoznatljive resice koje su već godinama zaštitni znak Krie designa, upotpunile su moderne frizure, koje naglašavaju ležernost kolekcije, s glamuroznim momentima. Pletenice su ponovo dio modnih priča, a svojom teksturom daju romantičan izgled svakoj ženi, što su nam dočarali stilisti GT salona, dok make up potpisuje Nicole Massan. ", kaže Kristina.

"Ovakav pristup lookbooku, koji nakon najavne kampanje pokazuje kolekciju u drugom svjetlu, potiče maštu svake žene koju moda inspirira, a upravo to i tražimo od modnih fotografija, da nam pričaju priče s brojnim završecima.", dodaje dizajnerica.