Krvavom scenom u badiću Bella Thorne "otvorila" 1. sezonu serije "Scream"

Foto: Screenshot YouTube

AKO volite horor filmove i tinejdžerske serije, ovo je serija koja bi vam se mogla svidjeti.

Premda je serija nastala po uzoru na filmove "Scream" koji su imali mnogo humorističnih elemenata, producenti upozoravaju kako je ova serija ipak napravljena za one s malo boljim želucem, koji zaista obožavaju horore.

U prvoj epizodi, koju je MTV prikazao jučer, glavnu ulogu ima lijepa Bella Thorne koja, misleći da se poigrava s bivšim dečkom, shvaća da se nalazi u opasnoj igri poludjelog ubojice.

Willa Fitzgerald, Conner Weil, Tom Maden, Carlson Young glume popularne klince u gradiću Lakewood, dok  John Karna glumi Noahu, štrebera koji je opsjednut masovnim ubojicama.

MTV nas uvodi u radnju: "Nakon što incident vezan uz maltetiranje putem društvenih mreža rezultira brutalnim ubojstvom, šokantno nasilje podsjeća na djelo jednog ubojice iz prošlosti što neke progoni, neke intrigira, a nekog novog ubojicu možda i inspirira...Grupa tinejdžera, uz pomoć dvoje starijih prijatelja, postaju ljubavnici, suparnici, sumnjivci, mete i žrtve ubojice koji je željan krvi."

Prva epizoda pokupila je dobre kritike, a ako želite pogledati kako to sve izgleda, pogledajte prvih 8 minuta prve epizode: