Kučke s malih ekrana koje su nas zaintrigirale

BITI kučka ponekad je olakotna okolnost, barem što se likova iz TV serija tiče. One su moćne i zločeste, a savjest im je nepoznat pojam. Portal The Gloss sastavio je listu najgorih kučki s malih ekrana, a mi vam donosimo izbor onih najzanimljivijih:

Betty Francis/Draper - "Mad Men"

Betty djecu ne može podnijeti, a nije joj strano ni "stiskanje" pokojeg šamara. Općenito je mrzovoljna, a čini se kako joj ljudska vrsta zadaje samo probleme; osim kad dobije menstruaciju, onda se barem trudi biti bolja prema Sally. Trudi, ali ne uspijeva.

Cersei Lannister - "Game od Thrones"

Najzdravija veza koju u svom životu održava je ona incestuozna. Naime, Cersei voli svog vlastitog brata, no to ne bi bilo ništa čudno da staje samo na tome, međutim - ona sa svojim "bracekom" voli voditi i ljubav. Da stvar bude gora, svog je groznog sina i njegovo krvožedno ponašanje zbog kojeg su ginule bebe branila riječima: "To znači biti dobar kralj". Njena kvaliteta jedino su jagodične kosti koje su vrhunske!

Skyler White - "Breaking Bad"

Sklona je aferama, a novac koristi za manipulaciju ljudima. No ne možemo joj previše zamjeriti jer je u to sve uvučena zbog svog muža koji je postao kraljem droge.

Marnie - "Girls"

Marnie se na svog dečka naljutila zato što je obrijao glavu u znak podrške kolegi koji ima rak. Tretira ga stravično - prekine s njim, trudi se osvojiti ga natrag pa opet prekine s njim za vrijeme seksa i još ga uspije nazvati sociopatom. Riječ ne bismo rekle da dečko nije gotovo pa "zlatan". Također, polila je vino po sagu vrijednom 10 000 dolara i niti najmanje požalila. Kao frendica je osoba na koju se može osloniti, pogotovo kad su u pitanju pobačaji.