Laži kojima su nas naučile romantične komedije

Foto: Screenshot Youtube

KAD bi bar život bio romantična komedija.

No, to je daleko od istine i nadamo se da to znaš. Prisjetili smo se nekih od najdražih takvih filmova  i činjenice da su nam oni puno toga lagali. Evo na što mislimo.

1. Ženskaroš je zapravo najslađi dečko na svijetu
 
Čim te upozna, on će iz konja postati princ: odmah će shvatiti da si ti žena njegovog života i da se s tobom želi smiriti i imati djecu. Odmah će zaboraviti na svoju prošlost i druge žene, sad jedino postojiš ti.

2. Prijatelji s povlasticama su odlična ideja
 
Ako nemaš vremena za ništa ozbiljnije, pronađi ovakvog "prijatelja". Imat ćete najbolji seks ikad, zabavljati se i smijati zajedno i na kraju ćete se sigurno zaljubiti. Nitko neće ostati povrijeđen i iskorišten.
 
3. Seks je uvijek dobar
 
Čak i onaj prvi: neće biti apsolutno nikakvih razočaranja i neugodnosti. On će izgledati kao da je upravo sišao s reklame za donje rublje, uz to je i slobodan i priuštit će ti najbolje orgazme u životu.
 
4. On će se potruditi osvojiti te natrag
 
Nakon što ste prekinuli, on će shvatiti što je napravio te će nazvati sve tvoje prijateljice da sazna gdje si tog trena, kako bi te došao vidjeti i objasniti da te želi natrag, čak i ako si tad na spoju s drugim, u  drugoj državi, u prepunom uredu ili na vjenčanju svoje prijateljice.
 
5. Suparnice mogu postati prijateljice
 
On hoda s tobom, ali i s njom. Saznajete to i postajete jako dobre prijateljice. Nemate problem ni s tim da u ekipu ubacite i treću, ako ona postoji.

6. On će uvijek izabrati tebe
 
Upoznala si savršenog frajera, no on je u dugogodišnjoj vezi, živi s njom te planiraju zajedničku budućnost. No, budi bez brige, na kraju će sve to riskirati radi tebe.