Let´s talk about sex: Tri zakona penisa

Foto: Ilustracija Index, Saša Jurić

AFTER party nakon pijanog izlaska kod Jeleninog tipa i njegovog cimera. Šest ujutro. Zora sviće, ljubav naša vječna bit će, ali ne u ovom filmu nakon pet pivi koje sam popila za konac večeri. Pala sam poput osušene marelice s grane na Damirov prijedlog. Inzistirao je da se spustimo u podrum kako bi mi pokazao svoju novo uređenu kućnu teretanu u kojoj provodi sate dižući utege. Pokušao mi je uvaliti slinavi poljubac na spravi za trbušnjake. Uhvatio me za obraze i romantično isplazio jezik. Prije nego li sam uspjela okrenuti glavu bilo je prekasno. Crna piva i prizor Damirovih okusnih bradavica očito su teško pali mom osjetljivom želucu. Stavila sam ruku na usta kako se ne bi do kraja izrigala po njemu i otrčala prema kupaonici.


Mislila sam da sam luda kada sam ugledala Jelenu kako izlazi iz spavaće sobe i juri prema vratima zahoda također držeći ruku na ustima. Prozujalo mi je glavom kako je ipak burek koji smo pojele kriv za želučane tegobe. Mora da smo se otrovale jebenom hranom.

Jelena mi je prstom pokazala prednost za ulaz u toalet i u maniri pravog gentlemena podigla dasku za wc. Pala sam na koljena i u roku sekunde izbacila sve iz sebe. Naglo sam se otrijeznila.

"Tebi nije zlo ?" – upitala sam.

Maknula je ruku s usta i složila kiselu facu kao da joj govno stoji u grlu. Odmahnula je rukom da se pomaknem od školjke, a zatim ispljunula. Gledala sam je u čudu.

"Koji je to kurac bio?"

Pogledala me pogledom kao da sam retardirana.

ZAKON PENISA BROJ 1:  Progutaj ili se pravi da jesi

Jelena nije poštivala jedan od zakona penisa, a koji se tiče njegovog "mlaza zadovoljstva" kako bi jedan moj poznanik zgodno rekao. Gutanje sperme za Jelenu je bilo isto kao i gutanje pivskog kvasca. Ne preporučujem, iako je zdravo za vlasište. Jelena je dugo hodala s tim tipom i pitala sam se zbog čega ne guta, tim više što njezin dragi nije imao problema s njezinom venerom, a svi znamo kako venera ima svoje mirisne i sočne sokove. Nije li seks prihvaćanje tijela svog partnera, čiji su dio i njegovi sokovi. Radi li se o gadljivosti ili njezin tip izlučuje nešto što se doista ne može progutati? Je li neprobavljiv okus sperme samo mit kao i savjet kako bi muškarci gorkog okusa trebali uvrstiti ananas na svoj meni kao svakodnevnu namirnicu, ili je samo riječ o stavu – ne gutam.

Domagoj, vječni student ekonomije u kasnim dvadesetima izjavio je kao mu nije problem poljubiti djevojku nakon što joj svrši po ustima, ali pod uvjetom da mu je jako napeta. Kada sam upitala dečke s faksa što misle o ostalim dečkima koji su probali vlastitu spermu pravili su se da za tako nešto nikada nisu čuli. Na pitanje da li im se ikada dogodila situacija u kojoj djevojka nije željela progutati također sam dobila negativ odgovor. Tada sam shvatila da će sve najveće tajne iz spavaće sobe muškarci podijeliti samo u društvu s drugim muškarcima. Ženama tu jednostavno nije mjesto. Isto tako, Domagoj je rekao kako neće siliti na gutanje, ali zato više nikada s takvom curom neće provesti noć.

Postoji li nekakav trik kojim ga možemo prevariti? Ako možemo glumiti orgazme, možemo li odglumiti i da smo progutale? Sjećam se kako sam kao klinka spremala poriluk u ustima dok me majka s kuhačom tjerala da jedem, a onda bi mi se išlo na wc baš svaki put kad smo imali poriluk. Pitam se kojom se forom Jelena poslužila.

ZAKON PENISA BROJ 2
: Dok pušiš -  šuti!

Tomislav, stomatolog i seksomanijak (nema te muhe u letu koja mu je promaknula) mi je savjetovao kako nikako usred pušenja ne smijem razroko gledati u frajera, i postavljati glupa pitanja kao na primjer: Koliko ti još treba? Boli me vrat, hoćeš li još dugo? O čemu razmišljaš? Razgovor za vrijeme fellatia Tomislav je usporedio s polijevanjem vatre hladnom vodom. "Taman kad mislim da ću biti gotov, ona me ohladi jednim od svojih glupih pitanja."

Osim što voli dugo ležati i maziti se nakon seksa, vječna romantičarka Veronika ima i odličan smisao za humor. Kada se njen frajer ustao s kreveta nakon seksa osjetila je čudnu potrebu da zanjiše njegov osjetljivi dio ispod kite. Začudo, njenom se dragom nikako nije svidjelo kada je lagano udarila po njegovim zvončićima. Očito penis nije jedini koji ima zakone, trebalo bi dobro proštudirati i one ispod.

ZAKON PENISA BROJ 3: Izgledaj raspoloženo, kao da trčiš livadom prema dugi

Ne znam na koju foru bi trebala izgledati super sretno, zavoditi i smijati se dok mi vrat trne od jedno te istog pokreta, ili bih možda trebala raditi vratne u serijama, baš kao u teretani. Kad malo bolje razmislim, trebala sam onu večer upitati Damira za savjet iz vježbi, a ne bi bilo loše ni da mi je pokazao cijeli trening. Istina je da će većina frajera radije imati seks sa manje zgodnim komadom nego s ljepoticom kojoj na čelu piše kako joj se ne da. A opet, ako se pokažemo kao prave profesionalke ispada kako glumimo doživljaj. Domagoj mi je rekao kako mu je najveći turn off kada djevojka ispušta vanzemaljske zvukove dok izvodi fellatio, ali se totalno napali kada ga "jede do kraja".

Pitam se, ko je ovdje lud? Mi žene ako se glasamo poput životinja kada ne možemo doći do daha , ili tipovi sa svojim posebnim prohtjevima?

Gutanje, vikanje, gušenje i grcanje… Ovaj put ostavljam romantični zaključak za neki drugi put. Seks je prljav samo kada se obavi kako treba.