Martina Felja izabrala "Rouge Frendice": Adrianu, Anamariju, Saru i Anu nagradit će prekrasnim majicama!

Foto: Privatne fotografije, Ilustracija Index

U BORBI za titulu "Index Rouge Frendica" i prekrasne majice dizajnerice Martine Felje posebno su se istaknula dva prijateljska para, a to su Anamarija i Adriana Pecotić te Sara i Ana Prevendar koje su dizajnericu oduševile svojim ljetnim fotkama!

Premda smo zaprimili preko 50 prekrasnih fotki na kojima se zabavljate sa svojim frendicama, Martina se odlučila za one s "morskim štihom" te odabrala onu na kojoj se Sara i Ana zabavljaju u ogromnim balonima te onu na kojoj Adriana i Anamarija s ljupkim šeširićima na glavi uživaju u suncu. Cure, čestitamo!

Sara i Ana

"Mi smo dvije prijateljice još od srednje škole. Dijelile smo školsku klupu, šalabahtere, slomljena srca, prve poljupce, sretne trenutke, ali i one tužne u kojima smo uvijek bile tu jedna za drugu. Bila bih presretna kada bismo osvojile majice jer bih time zasigurno obradovala svoju najbolju prijateljicu Anu koja mi trenutno jako, jako nedostaje jer je otišla studirati u Njemačku. Iako smo trenutno daleko jedna od druge, pokušavamo se čuti što češće, te nas je ta udaljenost još više zbližila i učvrstila naše prijateljstvo. Vraća se početkom osmog mjeseca pa bi ova majica bila savršeno iznenađenje kojim bih obradovala nju, ali i sebe :) Svaki puta kada bismo nosile majice, sjetile bismo se tog vremena kada je naše prijateljstvo postalo jače i snažnije i da nas nikakva udaljenost ne može razdvojiti.

 A i zaista su nam potrebne... zar želite da cijelo ljeto provedemo u badićima?! :P"

Adriana i Anamarija

"Smatramo da mi trebamo osvojiti ove prekrasne majice jer smo najbolje prijateljice od malena. Svaki trenutak koji provedemo skupa je zabava!! Osim toga, slika nam je super i zaslužuje pobjedu!! :-)"

SAMO DO KRAJA TJEDNA!

U showroomu dizajnerice Martine Felje, u Preradovićevoj 9 na prvom katu, trenutno se održava "Tjedan majica" pa još uvijek možete skoknuti po svoje dizajnerske t-shirtove po 50 posto nižoj cijeni! Njihova sadašnja cijena sada je 150 kn!:)