Mlađe je slađe... Ili barem tako tvrde stariji frajeri!

JESI li ikad "starijeg" frajera uhvatila u izgovaranju fraze "mlađe je slađe"? Ako nisi, možda si još uvijek u srednjoj školi ili ti je Majka Priroda poklonila prekrasan izgled koji ti osigurava ulete muškaraca svih dobi.

Mnogi se muškarci okreću mlađim damama vjerojatno zato što: a) žele biti mlađi nego što to uistinu jesu i b) imaju iskrivljen pogled na žene i ljubavne veze.

Kad stariji muškarci gledaju mlađe žene, to je ponajprije zato što se žele osjećati bolje glede sebe samih. Sigurno nisi jednom vidjela prizor starijeg gospodina u skupocjenom autu s manekenkom na suvozačkom sjedalu. Dakle, jedino što je bitno za ovu vrstu muškaraca jest ego! Imati kraj sebe mlađu djevojku koju će pokazivati uokolo zaista je odličan lubrikant za samodopadnost. Uzmimo za primjer Charlieja Sheena koji svoju slavu koristi kako bi "osvojio" što je više žena moguće. Nedavno je živio s dvije ljepotice u isto vrijeme, ali je unatoč tomu još uvijek duboko nesretan.

Drugi razlog zbog kojeg muškarci ulaze u veze s mlađima curama jest taj da imaju iskrivljen pogled na žene i veze. Mnogi su se od njih opekli s prijašnjim partnericama, a rezultat toga je način razmišljanja da su sve žene te dobi otprilike iste.

Ova je vrsta muškaraca ekvivalent ženskoj "svi su muškarci gadovi" vrsti.
Najtužniji dio ove priče je taj da je većina ovih muškaraca nekad zaista vjerovala u ljubav i predanost drugoj osobi, no slamanje srca je učinilo svoje. Na ozbiljniji odnos s osobama svoje dobi gledaju kao na operaciju srca bez anestezije, tako da je u njihovim glavama to savršen razlog za okretanje nešto mlađim i neiskusnijim djevojkama koje vrlo lako mogu impresionirati i kontrolirati.