Moć seksualnih maštarija

Foto: Calvin Klein

SVOJU maštovitost iskoristite kako bi poboljšali svoje umijeće među plahtama.

Seksualne maštarije povećavaju želju za seksom, a cijelo tijelo drhti u želji. Sve je to psihološki, tako da razmišljanje o seksualnim igricama prije, seks čini nezaboravnim iskustvom. Pohotne misli dovode do lučenja hormona dopamina koji popravlja raspoloženje, i dulje vas drži napaljenima. Maštarije će vas prije gurnuti do orgazma.
 
Maštarije mogu biti odličan uvod u cjelodnevni seks, sa ili bez muškarca. Mogu vas ohrabriti na različito eksperimentiranje i zadovoljiti vašu znatiželju bez posljedica. Poboljšavaju vaš posustali libido koji je pod opterećenjem životnih briga i problema. Bit ćete samopouzdani s većom šansom za doživljavanje orgazma, a i pomoći će vam riješiti emocionalne probleme u vezi. Je li vam to dovoljno, jer od orgazma vas dijeli samo misao. Otkrivamo kako ćete vi i vaš frajer biti pravi erotski uzori.
 
Muške vs. ženske maštarije
 
Postoje istinske razlike između muških i ženskih maštarija. Frajeri su dvostruko više inspirirani od žena, što nas ne iznenađuje. 81 posto muškaraca mašta o razuzdanom seksu sa nepoznatom ženom ili o grupnjaku s više predivnih žena, a 43 posto žena preferira emocionalni način vođenja ljubavi, maštat će o bivšem frajeru ili o nekom koga dobro poznaju. Kakve god bile vaše maštarije, niste jedina žena koja želi biti vezana uz grubi seks ili seks sa strancem, ali to ne znači na biste to i u stvarnosti učinili.
 
Vaš frajer želi da se obučete kao naivna učenica, medicinska sestra ili francuska sobarica. Seksi misli su kao snovi, odnosno odraz naših emocionalnih i seksualnih potreba. Ako ste imali loše iskustvo, sada vas vjerojatno muči nervoza u krevetu, ali maštarije će stvoriti scenarij kojim ćete prevladati svoj problem i povećati samopouzdanje.
 
Reći ili šutjeti
 
Odluka hoćete li svoje maštarije podijeliti s nekim je na vama. Čak 25 posto ispitanih osjećalo je krivnju zbog svojih maštarija, dok ih većina žena neće čak ni spomenuti. Otkrivanje maštarija partneru može uzrokovati ljubomoru i trzavice čak i u savršenim vezama. Misli o svojem zgodnom prijatelju ili susjedu neće vaš seks kod kuće učiniti boljim ako to kažete svom partneru. Uostalom, kako biste se vi osjećali da vam vaš frajer iznese svoje maštarije koje bi srozale vaše samopouzdanje? Ako vaš frajer ima vizualne maštarije isključivo vezane uz pornografske filmove, postat će ovisan o takvim impulsima stimulacije. Ako vam kaže što zamišlja to može pak vaše seksualno iskustvo učiniti snažnijim, ali morate znati da kad se razotkrijete nema povratka, tako da ne pričajte baš sve. Samo otkrivanje dijela vaše osobnosti djeluje napaljujuće na vašeg frajera. Međutim ,ako se vaše želje i maštarije uopće ne podudaraju to može uzrokovati probleme u vezi. Najbolje rješenje je da budete kreativni i da se oboje zadovoljite bez potpunog ispunjenja bilo čijeg scenarija. Pomiješajte glavne elemente i zajedno uživajte.
 
Suočite se s čudnim mislima
 
Tijekom masturbacije na pamet vam padne otac vaše najbolje prijateljice ili vaš bivši. Nemojte se uznemiriti, jer je to sve odraz vaše radoznalosti i starih iskustava. To ne znači da stvarno želite seks s njima, to su samo uspomene. Maštajte s partnerom i priuštite si vruće igrice u besanim ljetnim noćima.
 
Izvor: www.cosmopolitan.hr