Moda za dobrotvorne svrhe: Zigman dizajnirao modne dodatke za pse

POPULARNI modni dizajner Juraj Zigman pridružio se listi hrvatskih dizajnera koji kreiraju predmete u svrhu promoviranja udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca iz azila Dumovec. Juraj Zigman i Purina ovom su suradnjom nastavili s osvješćivanjem  građana o važnosti pružanja potpore napuštenim ljubimcima.

Ovim modnim projektom Purina udružila se s još jednim uspješnim dizajnerom čija je suradnja ovoga puta rezultirala jedinstvenim majicama s likovima pasa u prepoznatljivom Zigmanovom stilu.

Simpatični Juraj i sam je vlasnik labradorice, koju je, priznaje, razmazio i smatra je ravnopravnim članom obitelji. Ponosan je što je imao priliku sudjelovati u ovom projektu te je rekao kako će i dalje pomagati u promoviranju udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca. "Toliko prekrasnih pasa čeka u azilu da ih netko udomi, a ljudi i dalje pomodno kupuju životinje. Kućni ljubimci su naši prijatelji, a ne modni dodatak. Drago mi je što sam svojim radom mogao pružiti podršku akciji Purine i Dumovca.", izjavio je dizajner.

Zigmanove majice mogu se kupiti preko web shopa azila Dumovec zajedno s dodacima iz ostalih kolekcija za Dumovec, uključujući uratke Elfsa, Zorana Mrvoša i Luke Grubišića. Kao i obično, prihodi sakupljeni prodajom dizajnerskih predmeta namijenjeni su azilu Dumovec.