Modna ikona tjedna: Reperica Eve

REPERICA i glumica Eve jedna je od najbolje obučenih žena u svijetu hip-hopa, a s obzirom na to da uskoro dolazi u Hrvatsku, odlučili smo posuditi nekoliko trikova iz njezina ormara. Eve će po prvi puta u Hrvatskoj nastupiti na New Yorker Live stage-u kluba Papaya u subotu, 06. srpnja 2012. u sklopu Fresh Island Festivala.

Tridesetčetverogodišnja reperica obožava traper i žarke boje koje izvrsno ističu njezinu put, no premda je uvijek obučena u usku i izazovnu odjeću, za razliku od mnogih svojih kolegica, nikada ne prelazi granicu dobrog ukusa.

Metar i sedamdeset visoka Eve izvrstan je primjer žene koja zna izvući najbolje od svog tijela i svoje nedostatke prikazati kao vrline. Zgodna pjevačica uvijek ponosno ističe svoje duge noge i vješto prikriva trbuščić, a zahvaljujući tetovažama i mudro odabranim haljinama s dubokim V izrezom, od svojih omanjih grudi uspjela je napraviti najatraktivniji dio svog tijela.

1. Dnevni look

Eve obožava uske traperice i kombinezone koje kombinira sa majicama i bluzama prema prilici. Premda priznaje da voli nositi visoke tenisice, njezina najveća ljubav su seksi štikle pa ih nosi i u dnevnim prilikama. Poznata je i po velikoj kolekciji sunčanih naočala bez kojih ju se rijetko može vidjeti.



2. Seksi look

Slavna reperica ima lijepe i vitke noge koje rado pokazuje u uskim haljinicama, no uvijek pazi da ne izgleda vulgarno, pa se uglavnom odlučuje na modele duljine do iznad koljena. Uz njih uglavnom nosi otkačene štikle s upečatljivim detaljima, a umjesto nakita radije se odlučuje na neobične frizure za koje je potrebno mnogo laka za kosu.



3. Elegantni look


Za premijere koje uključuju crveni tepih, Eve često bira dugačke haljine u žarkim bojama koje upotpunjava glomaznim narukvicama i velikim naušnicama. Naravno, tu su uvijek i zgodne clutch torbice koje nosi u ruci.



Saznajte još o Eve:



Eve je 1999 god. zakoračila na glazbenu scenu te u samom startu stekla zvjezdani status svojom pojavom kao pjevačica, glumica, modna ikona i zabavljač koju je Hollywood instantno prigrlio. Zapažene glumačke uloge ostvaruje u filmovima “XXX" s Vin Dieselom, "Barbershop" i "Barbershop 2", gdje glumi uz bok sa rap kolegom Ice Cube-om, u "The Cookout" sa Queen Latifah-om te u "Whip it" uz bok Ellen Page i Drew Barrymore.

Zvjezdani glazbeni tron zauzima sa mega svjetskim zaraznim hitovima "Who's that girl", "Let me blow your mind“, "Gangsta Love“, a sa svojim debi albumom "Let There Be Eve“ ostvaruje dvostruku platinastu nakladu. Glazbene suradnje ostvaruje sa najuspješnijim izvođačima R'n'B žanra kao što su Alicia Keys, Sean Paul, Gwen Stefani, Pharrell Williams i mnogi drugi. U njenom trofejnom ormaru stoje Grammy Award za Best Rap/Song suradnju sa Gwen Stefani; BET Award za Best Female Hip-Hop Artist; American Music Awards za Favorite Female Hip-Hop Artist; Black Reel Award za Best Actress; Soul Awards za Best R&B/Soul Female solo Album of the year; MTV Award za Best Female Video.