Modni san na Braču: Najpoznatiji domaći dizajneri predstavit će svoje cruise kolekcije

BRAČ će se ove godine na dva dana pretvoriti u hit destinaciju za sve ljubitelje mode. Naime, priprema se jedinstveni modni događaj "Fashion.hr cruise collection", koji će se treći puta po redu održati u prekrasnom ambijentu plaže Zlatni rat u Bolu na otoku Braču i to u razdoblju od 14. do 15. lipnja.

Uz popularne modne dizajnerice Martinu Felju i Aleksandru Dojčinović, hvaljeni dizajnerski dvojac eNVy room te dubrovačku dizajnericu Ivanu Barać, po prvi puta svoju će cruise kolekciju predstavit modna dizajnerica Marina Obradović, hrvatskoj javnosti dobro poznata pod umjetničkim imenom Marina Design.

U sklopu platforme LIFT svoje dizajnerske vizije za ljeto 2013. prikazat će mladi dizajneri Aleksandar Žarevac i Matija Čop, a posebni gosti ovogodišnjih cruise kolekcija biti će talentirana dizajnerica Ljuba Sikimić iz Srbije te kultni slovenski dizajner Zoran Garevski.

Osim u modnim novitetima, brojni gosti te pripadnici hrvatskog društvenog i javnog života uživati će i u bogatom popratnom programu, ekskluzivnim cocktail zabavama te after party-ima.