Na Fashion Week Zagreb dolazi i Georgia Hardinge, miljenica Beyonce i Lady Gage!

Foto: Press Foto

FASHION Week Zagreb ove sezone nudi jedno uzbudljivo iznenađenje - reviju dizajnerice Georgije Hardinge!

Britanska dizajnerica poznata je po svom avangardnom stilu, a obožavaju je Beyonce, Alicia Keyes, Iggy Azalea, Florence and the Machine, Lady Gaga, Nelly Furtado i mnoge druge celebrity cure.



Kolekciju Blurb Georgia koju će prikazati na Fashion Weeku Zagreb u četvrtak 21. studenog u 20 sati, nedavno je prikazala i u službenom dijelu London Fashion Weeka, gdje je dobila izvrsne kritike, a za kolekciju su je inspirirale skulpture koje se dobivaju preklapanjem papira, odnosno kulturom i umjetnošću origamija. Kolekcija također sadrži printeve koji su otisnuti i razvijeni na temelju stvarnih skulptura, a sve kako bi laskali ženskoj figuri i reflektirali željene oblike. Georgia je na ovoj kolekciji radila zajedno s timom origami stručnjaka kako bi dobili ovakve oblike na tkanini te kako bi ona zadržala trajno svoj neobičan oblik.



"Stvarati jednostavno i inovativno, no opet zadržati jednostavnost glavna je odlika zahtjevne umjetničke forme" naglašava dizajnerica te dodaje: "Vrlo sam uzbuđena što se dolazim predstaviti i zagrebačkoj publici i što ću prvi puta sudjelovati na Fashion Weeku Zagreb o kojem sam čula same pohvale."

Georgia je surađivala i sa slavnim brandom Victoria's Secret, a nedavno i s popularnih high street brandom River Island.

Kolekciju Blurb Georgia koju će prikazati na Fashion Weeku Zagreb u četvrtak 21. studenog u 20 sati.