Na Fashion.hr-u Vesna Sposa predstavit će romantičnu kolekciju pod nazivom "Gemma"

Foto: Press Foto

POPULARNA hrvatska dizajnerica vjenčanica Vesna Sposa i ove će sezone nastupiti na Fashion.hr-u te predstaviti svoju novu kolekciju vjenčanica i svečanih haljina.

Vesna je i ovaj put naglasak stavila na žensku ljepotu te isticanje onoga što je na ženi najljepše, a ove sezone njezine haljine dolaze s boho prizvukom.



Kao što možemo vidjeti na prvoj fotki koja predstavlja novu kolekciju, duboki dekoltei i nježna čipka popratit će modele namijenjene proljeću i ljetu 2015. godine, a uz popularnu mint boju, u kolekciji je fokus bačen na nude nijanse te losos crvenu i crnu.


Kad su materijali u pitanju, haljine se izrađuju francuske čipke, svile i šifona, a ukrašene su neizostavnim kristalima.



"Novost su  vjencanice  ukrašene svilenim laticama sa notom boho stila uz koje je izrađen vrhunski assesoar u obliku vjenčića. Dragulji su vječna inspiracija,  podsjećaju uvijek iznova na glamour  te su sve haljine protkane  kristalima perlama od najsitnijih do vrlo izražajnih. Puno pažnje poklonjeno je modnim detaljima poput  narukvica, lančića, remena i  vjenčića.", kažu glasnogovornici branda.

18. po redu Fashion.hr održat će se od 17. do 21. ožujka 2015. u najvećem paviljonu Zagrebačkog velesajma – Paviljonu 5, na površini većoj od 4000 metara kvadratnih.