Na Med Visage u Polikliniku Bagatin ide Jasmina Labrović Sabljić!

Foto: Press Foto, Ilustracija Index

DRAGE naše čitateljice! Zaista su nas oduševila i ganula vaša prekrasna pisma kojima ste prijavili svoje najbolje prijateljice za tretman Med Visage u Poliklinici Bagatin!

U moru dirljivih pisama, jedva smo izabrali pobjedničko, no teškom mukom ipak smo se odlučili za Jasminu koju je prijavila njezina dobra prijateljica Lidija. Jasmina je uvijek u žurbi te stalno pomaže drugima, organizira humanitarne akcije te brine o djeci pa smo odlučili upravo nju nagraditi ovim izvrsnim tretmanom i nezaboravnim iskustvom u Poliklinici Bagatin.

Pogledajte što je napisala Jasminina prijateljica:


"Jasmina Labrović Sabljić - žena koja je sve od sebe dala da bi pomogla drugima...pokreće humanitarne akcije...a ja sam je kroz takve događaje upoznala i shvatila da joj treba da stane i učini nešto za sebe...ali ona ne staje...svojim autom o svom trošku prikuplja hranu i potrepštine za one potrebite...i kad stigne doma-obavi sve kao prava supruga i majka i još k tome ne zapostavlja ni prijatelje...zaista imam prijateljica kojima bi priuštila ovakav tretman, ali ona ga zaslužuje više od svih !!!!", Lidija Vukman

Što je Med Visage?

Med Visage jednostavan je, nekirurški i potpuno bezbolan tretman koji jamči brisanje bora i vraćanje tonusa. Ova revolucionarna ultrazvučna tehnologija koja posjeduje FDA certifikat djeluje na cijelom tijelu (oči, obrazi, brada, nos, oko ustiju), a koristi se i na vratu i dekolteu koji često odaju prave godine.

Prilikom izvođenja Med Visage tretmana koristi se ultrazvuk jačine 5 MHz, a nadograđen je dodatnom modulacijom koja taj val čini efikasnijim te omogućuje zagrijavanje potkožja do te mjere da se potiče stvaranje novog kolagena.

Čestitamo!