Nadamo se da nije tako: Kanye West napušta glazbu zbog mode?

Foto: Tumblr

ŠUŠKA se, šuška kako gospodin West ima velike planove u modnoj industriji.

Iako vjerujemo kako je slavni reper duboko uvjeren da on može jednostavno sve, nekih stvari bi se trebao držati podalje, kao što su npr. olovka, papir i dizajniranje.
 
To nije samo naše mišljenje, već i mišljenje modne struke, koja nije bila oduševljena ni njegovom prvom kolekcijom na pariškom Fashion Weeku, davne 2011. godine.  Manje od godinu dana kasnije, Kanye je i prije nego je pokazao što je osmislio, otkazao treću reviju i svoj brend. Nakon toga, snage je udružio s APC-om, a kolekcija je prodana u manje od 24 sata.
 
Zadnje što je Kanye ponudio bile su odlične tenisice za Nike. "Nakon njegove sljedeće suradnje s Paulom McCartneyjem, Kanye uzima predah od glazbe i koncentrirat će se samo na odjeću. Tu je i 15 milijuna dolara vrijedna suradnja s Adidasom, no ona je odgađana čak 4 puta, jer nije imao dovoljno vremena da se posveti radu na njoj", prenosi Vogue.
 
Što bi poručile Kanyeu? Kao što Kim nikada nije uspjela u glazbenom biznisu, tako ni ti nećeš postati legenda u modnom. Bez ljutnje.