Najčešće ženske pogreške u seksu

Foto: Twin-Set

DONOSIMO vodič kroz njihovo uspješno izbjegavanje.

1. Pasivnost
 
A pod tim podrazumijevamo mišljenje kako je on taj koji uvijek mora inicirati seks, inzistiranje na svega nekoliko poza te kako je on taj koji mora dominirati i više toga raditi.
 
2. Izgled
 
Neugoda zbog pokojeg kilograma viška ili nekog drugog nedostatka u tom rangu (celulit, podbradak, ali i nesavršena depiliranost), još je jedna u nizu stvari, koje mogu pokvariti vaš seksualni život. Muškarci vole samopouzdane žene, a dobra je vijest što su otkrili kako tijekom uzavrelih strasti vrlo često takve stvari niti ne primijete.
 
3. Šutnja
 
Šutnja doista nije zlato, a to pravilo vrijedi i u seksu. Partnerica koja zna reći što točno želi, muškarcima je najpoželjnija partnerica, jer to im uvelike olakšava posao te smanjuje pritisak.

4. Durenje
 
Žene su sklone donošenju zaključaka kako muškarci predlažu nove stvari u krevetu, jer im je sadašnji seks dosadan. Zatim kreće ljutnja, koja može dovesti do velikih problema.
 
5. Pretpostavke
 
Jedna od čestih ženskih pogrešaka su i pogrešne pretpostavke, poput onih najčešćih da je muškarac uvijek raspoložen za seks i kako je on taj koji uvijek mora inicirati seks. Što se tiče ovog posljednjeg, muškarci koji stalno moraju inicirati seks s partnericom, s vremenom će početi misliti kako joj više nisu privlačni, što će uvelike umanjiti njihove želje i potrebe.