Najljepši ljetni poklon: Limitirane majice Martine Felje!

Foto: Press Foto

DRAGE naše, dizajnerica Martina Felja i ovo je ljeto odlučila razveseliti čitateljice Index Rougea i pokloniti im nove majice iz svoje ljetne kolekcije!

Popularna dizajnerica predstavlja mini limitiranu kolekciju ljetnih majici idealnih za godišnji odmor, a dvije sretne čitateljice Index Rougea dobit će po jedan zanosan primjerak!

Sve što trebate napraviti je uploadati zabavni ljetni selfie (s mora ili iz grada) na Index Lajk te kraj fotke napisati: "Volim Index Rouge i Martinu Felju!"

Lepršave,ugodne i prozračne majice, izrađene od najfinijeg viskoznog makoa dolaze u 3 printa. Inspiracija je naravno bila ljeto i more,tako da printeve krase morski motivi. Majice su idealne za kombiniranje s lepršavim suknjama i kratkim hlačama, kao i naravno za odlazak na plažu.
Možete ih pronaći u Martina Felja showroomu, u Preradovićevoj 9 ili na Facebook stranici Martina Felja showroom po posebnoj cijeni od 150 kn!

Prouči pravila za prijavu:

1. Želiš li se prijaviti za majicu Martine Felje uploadaj svoj "ljetni selfie" na Index Lajk. Nije važno jesi li na fotki na moru ili u gradu, važno je da fotografija predstavlja kako doživljavaš ljeto. Kraj fotke napiši "Volim Index Rouge i Martinu Felju!" Ukoliko nemaš račun na Index Lajku, jednostavno i brzo kreiraj ga ovdje!

2. Prilikom uploadanja, fotku nazovi nekim prigodnim naslovom, stavi je u rubriku Lifestyle, a pod OZNAKE upiši riječ SELFIE.
 
3. Prijave traju od ponedjeljka 28.07.2014. do petka 01.08. 2014. u 12 sati

4. Dobitnice majica objavit ćemo na Index Rougeu, u petak 01.08. 2014. u 15 sati
5.  Među prijavama koje sakupe najveći broj likeova na Index Lajku, stručni žiri tima koji se sastoji Martine Felje i urednice Index Rougea odabrat će najbolje

Upozorenja:

- Svaka naknadna izmjena naslova fotografije poništava prikupljene lajkove. U slučaju da nije upisan smislen naslov fotografije (nasumično izabrana riječ ili nizovi znakova ne smatraju se naslovom), administrator rubrike Lajk zadržava pravo izmjene naslova ili brisanja fotografije zbog kršenja pravila natječaja.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje su vulgarne, opscene, degutantne ili uvredljive.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija za koje se utvrdi da krše autorska prava.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje narušavaju ugled natječaja.

- Prijava na natječaj podrazumijeva da ste pročitali pravila natječaja i prihvaćate sve uvjete natječaja.

- Svi sudionici natječaja odriču se prava žalbe vezano uz broj lajkova svojih fotografija ili fotografija drugih sudionika.

- Svi sudionici natječaja prihvaćaju pravila koja je odredio organizator.

- Index zadržava pravo naknadne izmjene pravila.

- Za sve upite oko natječaja možete nas kontaktirati na mail adresu lajk@index.hr

- Index.hr ne odgovara za kvalitetu proizvoda te ih dijeli onako kako ih dobije od partnera u natječaju.