Naša Fani poziva: Postani Miss bikini i uživaj s frendicom na Zakintosu

AKO netko zna kako bi trebao izgledati idealan bikini te koliko je truda potrebno kako bi se postigla savršena figura, onda je to prekrasna manekenka Fani Stipković, koju smo upravo iz tog razloga odabrali za voditeljicu ovogodišnjeg Indexovog izbora za Miss bikini. Fani je u potrazi za novim licima za svoju kampanju pa naglašava kako će i na našem natjecanju pratiti cure koje imaju potencijala za manekensku karijeru te im, ako joj se svide, ponuditi uzbudljivu modnu suradnju!

Seksi Fani često pozira u minijaturnim bikinijima koji izvrsno izgledaju na njezinom vitkom tijelu, a ove je godine svoju "filozofiju o badićima" odlučila podijeliti i s ostalim curama te napraviti vlastitu kolekciju ovog izazovnog odjevnog komada.



Lijepa plavuša udružila se s kućom Pletix te osmislila kolekciju neodoljivih kupaćih kostima koji na lukave načine skrivaju male nesavršenosti te ističu ono što je na ženskom tijelu najljepše.

Bilo da su s naramenicama ili bez, sa seksi trakicama ili zavodljivim volanima, bikiniji sa potpisom zanosne hrvatske manekenke idealni su za plažu, tulume uz bazene i modne editorijale, a priliku da ih uživo isprobaju dobit će sve djevojke s izbora Miss bikini koje će se u njima na natjecanju predstaviti pred žirijem i brojnom publikom.



Fani poziva sve cure da se prijave na izbor za Miss bikini te naglašava kako bi cure koje joj se svide mogle osvojiti i priliku za ekskluzivnu modnu suradnju: "Htjela bih poručiti svim djevojkama da se osjecaju savršeno jer će tako i izgledati savršeno. Nema ljepše stvari nego razbiti vlastite granice djelovanja, a razina samopouzdanja kada će djevojke šetati u bikiniju i eksplozija euforije svih finalistica će zasigurno mnogima promijeniti život. Ja ću posebno škicati djevojke jer ukoliko mi neka bude posebno seksi sigurno ću je angažirati za promotivne aktivnosti i revije svojih kupaćih kostima. Feel seksi to be seksi...samo je to važno".

Poslušaj Fani i prijavi se i ti na izbor za Miss bikini!

Pogledajte reklamni video za neodoljivu kolekciju badića u kojima će se naše natjecateljice prošetati pred žirijem: