Ne treba ti dečko, imaš nas: Jednu solericu Index Rouge na Valentinovo će razveselit prekrasnim poklonima i ludim provodom!!

Foto: Ilustracija Index Rouge

DRAGE naše solerice! Ove godine ne trebate izbjegavati Valentinovo, jer mi za vas pripremamo predivno iznenađenje!

Jedna solerica od Index Rougea dobit će kraljevski tretman na samo Valentinovo, a nakon što se nadivi svojim poklonima - vodimo ju u nezaboravan provod s frendicama u jedan od najboljih klubova u gradu!

Naša solerica dobit će INDEX ROUGE LOVES YOU paket s dizajnerskim komadom odjeće, unikatnim nakitom, šminkom i sitnicama koje će joj uljepšati Valentinovo, a 14.02.2014. vodimo ju u noćni klub Groove u kojem će je čekati stol i VIP tretman za nju i 4 frendice!

Što se sve nalazi u INDEX ROUGE LOVES YOU paketu doznajte u ponedjeljak 10.02.2014. u 12 sati na Index Rougeu!

Kako se prijaviti?

1. Obuci svoj najbolju modnu kombinaciju za Valentinovo i fotkaj se. Kako bi znali da si na fotografiji zaista ti, predlažemo da se negdje na fotografiji vidi i papir s natpisom Index Rouge.

2. Uploadaj svoju fotku na Index Lajk (ukoliko već nisi registrirana, prvo se registriraj)

3. Fotku uploadaj u rubriku Lifestyle te ju nazovi nekim suvislim nazivom ("Kombinacija za Valentinovo koja obara s nogu", "Za Valentinovo budi zavodnica u crvenom", "Crvenim detaljima postigni sexy look za Valentinovo"...), a pod OZNAKE upiši Valentinovo2014

Pravila: 

1. Prijave traju od 07.02.2014. do isteka 13.02.2014.

2. Fotku i ime pobjednice objavit ćemo 14.02.2014 u 12 sati na Index Rougeu

3. Pravo na sudjelovanje imaju sve osobe u dobi od 18 godina i više sa stalnim boravištem u Hrvatskoj. 

4. Mjesto preuzimanja nagrada je grad Zagreb. Neke od nagrada su dostupne samo u Zagrebu i organizator ih nije obvezan isporučiti ukoliko ih pobjednica iz bilo kojeg razloga ne može iskoristiti u gradu Zagrebu ili Zagrebačkoj županiji.

5. Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje su vulgarne, opscene, degutantne ili uvredljive

6. Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija za koje se utvrdi da krše autorska prava

7. Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje narušavaju ugled natječaja

8. Index.hr zadržava pravo promijene pravila

SRETNO!