Nekirurški lifting od sada i u Hrvatskoj: Med Visage bezbolno uklanja znakove starenja s lica!

PITAŠ se kako je moguće da koža celebrity cura uvijek izgleda tako dobro premda tvrde kako nikad nisu stupile pod kirurški nož? Stručnjaci iz klinike Bagatin danas su potvrdili, ali i demonstrirali da je to zaista moguće uz tretmana Med Visage koji bezbolno i na nekirurški način s lica uklanja bore, podiže tonus te vraća elasticitet koži.

Med Visage poznat je i kao nekirurški Face Lifting, a na zadovoljstvo mnogih Hrvatica, poliklinika Bagatin predstavila ga je u svom asortimanu među prvima u svijetu.

Ovaj tretman nastao je od tretmana Med Contoure koji je dokazano najbolji tretman za oblikovanje tijela koji se izvodi bez kirurškog zahvata.



O čemu se radi?

Med Visage jednostavan je, nekirurški i potpuno bezbolan tretman koji jamči brisanje bora i vraćanje tonusa. Ova revolucionarna ultrazvučna tehnologija koja posjeduje FDA certifikat djeluje na cijelom tijelu (oči, obrazi, brada, nos, oko ustiju), a koristi se i na vratu i dekolteu koji često odaju prave godine.

Prilikom izvođenja Med Visage tretmana koristi se ultrazvuk jačine 5 MHz, a nadograđen je dodatnom modulacijom koja taj val čini efikasnijim te omogućuje zagrijavanje potkožja do te mjere da se potiče stvaranje novog kolagena.

Kome je namijenjen ovaj tretman?

Ovaj tretman karta je za lijep izgled lica sada, ali i u budućnosti. On je izvrstan izbor za sve one koje žele pomladiti svoj izgled bez bolnih tretmana i odlaska pod nož, a s obzirom na to da potiče stvaranje prirodnog kolagena u koži, ne samo da će smanjiti vidljivost bora i podići tonus, već će osigurati da i za 5 do 10 godina izgledate bolje od svojih prijateljica.


Med Visage izvrstan je i za žene koje ne žele postići umjetan izgled koji se dobiva korištenjem botoxa. Nakon njega lice izgleda apsolutno prirodno i svježe.

Koliko traje tretman?

Sam Med Visage tretman traje 24 minute, no cjelokupni tretman može potrajati i do sat i pol jer stručno osoblje prije i poslije tretmana kožu klijentica dubinski čisti te hrani visokokvalitetnim maskama i preparatima.

Kad se vide prvi rezultati?

Za idealan učinak, tretman se ponavlja 5 puta s razmakom od 7 dana između tretmana, no može se koristiti i kao trenutni "wow efekt" za posebne prigode za što je potreban samo jedan tretman! Izvrsno je znati i da se pravi učinci tretmana vide nakon 3 mjeseca, što znači da se ne radi o trenutnom efektu već tretmanu s dugotrajnim učinkom.

Koliko košta?

Cijena paketa u kojem nalaze 5 tretmana je 6 000 kn, no klinika Bagatin trenutno nudi izvrstan popust na "Mini Lifting Tretman" u vrijednosti od 1 190 kn koji uključuje piling, pripremu kože lica, Reviderm tretman te Med Visage.

Poznate Hrvatice oduševljene su ovim tretmanom!

Ambasadorice Med Visage tretmana u Hrvatskoj prekrasne su Daniela Trbović, Ana Begić i Ecija Ojdanić koje su prezadovoljne njegovim rezultatima.



"Cijelo lice dobilo je novi tonus, a osjećaj na licu jednak je liftingu!", izjavila je popularna glumica Ecija Ojdanić.

Ana, Ecija i Daniela za kliniku Bagatin snimile su dva atraktivna video spota, a na današnjoj press konferenciji svojim su izvrsnim izgledom poslužile kao najbolja reklama ovog tretmana.