Neobična hotelska ponuda: Provedite vikend s dragim baš kao u filmu "Pretty Woman"

Foto: Screenshot Youtube

AKO ti se svidio film "Pretty Woman", svidjet će ti se i ova vijest.

Sjećate li se filmskog klasika s Julijom Roberts i Richardom Gereom u glavnoj ulozi? Naravno da se sjećate! A upravo je taj film poslužio jednom hotelu kao inspiracija za biznis.
 
Radi se o Beverly Wilshire hotelu na Beverly Hillsu, koji je odlučio u svoju ponudu uvrstiti i paket "Pretty Woman", za sve one koji žele iskusiti ne znamo točno što. A kako su si oni to zamislili, objasnili su u kratkom priopćenju.
 
"Vi ste zvijezda vlastite ljubavne priče te možete proživjeti svoje omiljene trenutke iz filma, u hotelu u kojem je on sniman. Tijekom tog glamuroznog vikenda za dvoje, odsjest ćete u luksuznom predsjedičkom apartmanu, a cjelokupno iskustvo počinje šopingom s osobnim stilistom na Rodeo Driveu. Rolls-Royceom zatim krećete u Greyston Mansion na romantični  piknik, gdje ćete iskušati jela inspirirana piknikom iz filma. Dan će završiti romantičnim spojem uz operu, a prije toga će vas u apartmanu urediti stilisti i šminkeri. Također, mi ćemo vam pomoći i u oponašanju bilo koje druge scene iz filma, koju ćete moći i snimiti. Kraj bajke? To prepuštamo vama."
 
Pa ko voli, nek' izvoli.
 
Pssst! Nama se recimo jako sviđa ova scena :)!