Neobične lekcije koje naučimo iz prve veze

Foto: Shutterstock

VEZE sa sobom uvijek donose nekoliko lekcija, koje si ili već naučila ili ćeš tek naučiti.


1. Pravila dopisivanja više ne postoje

Tko će kome prvi poslati poruku, koliko poruka je previše poruka... Zaboravi! Sve su to pravila koja sada više ne vrijede. Sada se možete dopisivati cijeli dan, nije problem ako poruku ili više njih pošalješ prva, nije smak svijeta ako odmah ne odgovori itd. To naravno ne znači da trebaš pretjerivati.

2. Malo ćeš se udebljati

No, ni to neće biti problem, jer si i dalje sretna. zadovoljna i voljena. Kad prođe onaj prvi val leptirića u trbuhu, brzo ćeš se vratiti u formu.

3. Prijateljima ćeš ići na živce

Slobodni će htjeti imati ono što imate vas dvoje, oni u dužim vezama htjet će ponovno biti slatki i ljigavi poput vas. Također, sve manje vremena ćeš provoditi s njima, a i u vrijeme druženja s njima, "visit" ćeš na mobitelu. Tako je kod svih u početku, no nemoj ni s tim pretjerivati. Prijatelji su bili tu i prije njega.

4. Izlasci postaju dosadni

Izlasci polako postaju dosadni, a doma se ide onda kada ostatak društva tek kreće van. Da, sad ti se gledanje filmova ispod dekice čini kao puno bolji izbor od plesanja do zore. Također, vrlo je vjerojatno da te prijatelji više ni ne pozivaju na svaki izlazak, jer si postala dosadna.

5. Imaš novu Instagram muzu

Nekad si na Instagramu stavljala svoje selfieje i obroke, danas stavljaš slike s njim. I tako je rođena tvoja nova Instagram muza, zbog koje su te i prijatelji počeli blokirati.

6. Nema više igrica

Jer će one uništiti vaš odnos i potpuno si svjesna toga. Nema više laganja, dopisivanja s drugima, glumljenja ravnodušnosti i nezainteresiranosti i slično. Sada si ono što jesi, otvorena i iskrena i nema ništa bolje od toga.