Njegov govor tijela: Znakovi da već sada nešto nije u redu

Foto: Zara

NA PRVOM spoju moramo slušati ono što muškarac govori, ali još je važnije da pratimo ono što nam ne govori. Umjesto da se koncentriraš isključivo na riječi, promatraj i govor njegovog tijela - on će ti reći puno više nego što misliš:

Previše gleda u tvoje oči

Naravno da te mora gledati u oči, ali ako konstantno bulji u njih, to nije dobar znak. Stručnjaci za govor tijela kažu da je to znak da ga zanima samo seks, i da time pokušava sakriti činjenicu da te baš i ne sluša previše.

Sliježe ramenima

Muškarac koji često sliježe ramenima, ne govori sve što ima za reći. Ako stalno radi taj pokret, znači da skriva jedan dio priče i da mu je vjerojatno neugodno razgovarati o tome što si ga pitala.

Naginje se prema natrag

Ovaj pokret odaje da baš i nije previše zainteresira i da pokušava naći nešto zanimljivije. Ako se uz ovo cijelo vrijeme okreće od tebe i tijelo mu nije usmjereno tako da gleda prema tebi, definitivno ga ne zanimaš.

Ima prekrižene ruke


Pokušava ti dati do znanja da ima zid ispred sebe i da jednostavno ne želi da ga prijeđeš. Ovo može značiti i da mu je dosadno, i da nije opušten u tvom društvu.

Oblizuje usne

Ako svako malo oblizuje usne dok priča, to znači da možda laže. Kada lažemo, naše tijelo je pod stresom, pa se usta mogu osušiti i potrebno ih je navlažiti. Ovaj pokret može značiti i da je spreman na fizički kontakt s tobom.