Noge na zrak: Vrijeme je za šorc!

Foto: Weheartit

DAVNO su prošla vremena kad se šorc nosio samo na plažu jer ga danas možemo vidjeti gotovo svugdje - na modnim pistama, na crvenom tepihu, a i u našim ormarima. Stoga, ako tražiš omiljeni proljetni komad u kojem ćeš izgledati i stylish i odvažno, šorc je pravi izbor!

Kako ga kombinirati?

Dizajnerska imena poput Jill Stuart, Cacharel i Isabel Marant pokazali su kako jednostavan šorc može dobiti novu dozu seksipila i glamura u kombinaciji s dobrom štiklom i preplanulim nogama. No, holivudske glumice Michelle Williams i Amanda Seyfried šorcu su dale pomalo poslovan i oštar prizvuk kombinirajući ga s blejzerom.

1. Tres chic kombinacija

Ukoliko si se zaljubila u prugasti šorc, ne očajavaj misleći kako ga nigdje nećeš moći nositi jer se prugice vraćaju na velika vrata ove sezone, a u kombinaciji s crnim blejzerom i crvenim ružem spremna si pokoriti ulice Pariza.

2. Cvjetno proljeće


Ništa ne asocira tako jako na tople dane kao floral print! Obuci malo duži šorc širih nogavica posut cvijećem, kombiniraj ga s bijelom košuljom od muslina i jednostavnim sandalama, napravi "Victoria's Secret"  frizuru i mami poglede muških, ali i ženskih prolaznika.

3. Wild side

S vremena na vrijeme dobro je pokazati svoju "životinjsku stranu". Pritom ne mislim na sramotno i neobuzdano ponašanje, nego na fantastičan leopard ili croco uzorak. Ukoliko ti je dosta male crne haljine i predvidljivih kombinacija, odvaži se i uz crni šorc visokog struka obuci jednostavno krojen blejzer životinjskog uzorka. Ako nisi baš toliko hrabra, razbij monotonost crnog šorca i crnog blejzera cipelama ili clutch torbicom croco uzorka ili laganim šalom na leopard print.