Nova metoda osvajanja: Znaš li što je "deep-liking"?

Foto: weheartit

AKO si slobodna i tražiš partnera, ovo će te itekako zanimati.

"Deep-liking" naziv je novog trenda, koji daje odgovor na pitanje kako pokazati nekome da ti se sviđa i to na vrlo jednostavan način. Sve što trebaš napraviti je proći sve njegove fotke na Instagramu te lajkajti one sa samih njegovih početaka na toj društvenoj mreži. I pritom se nadati kako taj netko nema 2000 slika na svom profilu.
 
A kako će to nekome pokazati tvoje osjećaje? Naime, potrebno je poprilično puno strpljenja i predanosti da netko pregleda sve slike tvoje mačke, hrane, izlazaka s prijateljicama, treninga, odjevnih kombinacija itd. I da, ovaj put priznajemo da je ženama to svakako lakši posao.
 
Sve što trebaš je uloviti malo svog vremena ili na putu do posla, uzeti smartphone u ruke, otići na njegov profil i povući palcem nekoliko puta po ekranu, dok ne dođeš do 2012. godine.
 
Ne sudimo, samo podsjećamo da smo nekada brisale frajere s Facebooka, koji su nam nakon prihvaćenog zahtjeva za prijateljstvo, krenuli u "pohod" na slike i to one sa samih početaka, uz davanje epiteta, kao što su "bolesnik", "čudak" itd. itd. Pa tko voli...