Nova paleta sjenila "Urban Decay" već ima listu čekanja

Foto: Urban Decay, Tumblr, Instagram

NAŽALOST, popularne palete ovog branda još se ne mogu kupiti u našim parfumerijama, no sigurne smo da su sve prave šminkerice već pronašle način da se ovog slavnog make up komada dočepaju putem interneta.

Paleta sjenila "Naked 2" jedna je od najprodavanijih paleta sjenila u svijetu, a zahvaljujući odličnoj teksturi i fantastično odabranim nijansama koje mogu izvesti niz glamuroznih dnevnih i večernjih lookova, vizažisti i beauty blogeri ne mogu je prestati hvaliti.

Brand "Urban Decay" nedavno je najavio kako će uskoro izbaciti novu paletu, a čim su za to čule njihove obožavateljice požurile su upisati svoje ime na listu čekanja kako bi se paleta jednostavnog naziva "Naked Smoky" našla u njihovim rukama čim izađe na tržište.

"Naked Smoky" također će imati 12 nijansi, među kojima će se nalaziti i nešto tamnije nijanse, idealne za postizanje smokey eye efekta.

Nova paleta u prodaju će izaći 8.7.2015. te će se prvo prodavati na službenoj stranici branda "Urban Decay", a zatim i na različitim prodajnim mjestima diljem svijeta i to po cijeni od 54 dolara, prenosi Seventeen.

Koliko je ova vijest zaludjela obožavateljice, najbolje pokazuju fore na društvenim mrežama koje su obožavateljice napravile u čast ove palete.