Nova prilika za Oscara: Leonardo Dicaprio u ulozi Stevea Jobsa?!

Foto: JLP

LEONARDO DiCaprio još je jednom potvrdio koliko je traženo ime u Hollywoodu.

Leonardo DiCaprio novi je kandidat za ulogu slavnog Stevea Jobsa, u novom  filmu, koji će se snimati prema knjizi Waltera Isaacsona. Scenarij je napisao Aaron Sorkin, dobitnik Oscara za film o Facebooku, "The Social Network", dok bi redateljsku palicu trebao preuzeti Danny Boyle, najpoznatiji po filmu "Slumdog Millionaire", koji u glavnoj ulozi želi vidjeti upravo Leonarda.
 
Prvi izbor bili su redatelj David Fincher i Christian Bale, no Davidu je otkazana suradnja zbog uvjeta koji se nisu mogli ispuniti. Tada su pokrenuti pregovori s Dannyjem, koji u toj ulozi ne želi vidjeti nikog drugog, osim Lea, s kojim je već surađivao na popularnom filmu "Žal", davne 2000. godine.
 
Iako smo prošle godine već imali priliku vidjeti film o slavnom osnivaču Apple-a, kojeg je glumio Ashton Kutcher, kako prenosi The Hollywood Reporter, ovaj film uključivat će razdoblje od lansiranja proizvoda kao što su Mac i iPod, što znači drugačiji scenarij od viđenog.
 
Snimanje bi trebalo početi tek sljedeće godine, a zasad nema službene potvrde da su pregovori s glumcem počeli, a kamoli završili.