Novi modni ispad blizanki Olsen: Torbica prekrivena šarenim lijekovima

Foto: The Row, JLP

SLATKE sestre Olsen obožavaju biti u središtu pažnje, a kada to ne rade svojim glamuroznim modnim kombinacijama, modni svijet uvijek iznova razveseljavaju svojim dizajnerskim pokušajima.

Nakon prašine koja se podigla zbog njihovog šarenog ruksaka od pravog krzna (zbog kojeg ih je PETA nazvala "blizankama trolovima"), cure su na tržište izbacile novu kolekciju lakiranih crnih ruksaka od kojih je jedan model potpuno prekriven šarenim pilulama i lijekovima.

Mnogi su se zapitali podržavaju li ćudljive sestre ovom torbicom ovisnost o pilulama s kojom se bore njihovi brojni bogati prijatelji, no umjetnik Damien Hirst koji je u suradnji s curama osmislio ovu torbu kaže kako ona predstavlja "zanimljivo proučavanja kontrasta", izvještava Refinery 29.

Ova zgodna torba stoji čak 55 000 dolara, a s obzirom na to da se prošle sezone njihov "krokodilski ruksak" po cijeni od 39 000 dolara rasprodao u rekordnom roku, velika je vjerojatnost kako će se bogati klinci s Manhattana pomamiti i za ovim luksuznim primjerkom.