Novi, vrući komad na hrvatskoj društvenoj sceni: Upoznajte Mistera Antonia Šinceka!

NA radost naših čitateljica, odlučile smo napraviti intervju s našim egzotičnim Misterom (otac Nigerijac, majka Hrvatica), 19-godišnjim Antoniom Šincekom. Ovaj nas je seksi komad apsolutno oduševio svojom skromnošću i privrženošću svojoj djevojci s kojom je u vezi već 3 godine!

Antonio je završio Medicinsku školu Vrapče, a na pitanje o daljnjim planovima odgovorio je da namjerava stažirati godinu dana u bolnici te potom upisati faks i specijalizirati radiologiju. Naravno, nada se kako će uspjeti spojiti fakultetske obaveze s onim manekenskim, a mi vjerujemo kako će u svojim ambicioznim nakanama i uspjeti.

Inače, zgodnom Misteru je svijet izbora ljepote sasvim novo područje, no mi moramo priznati kako se snašao i više nego dobro! Načinom na koji je profesionalno pozirao pred kamerama, uspio nas je uvjeriti da se manekenstvom bavi već dulje vrijeme. Na pitanje kako se osjeća zbog pobjede, skromno je odgovorio da je sretan te da mu titula iznimno laska.

Priupitan kakve cure voli, Šincek je spremno odgovorio: "Volim svoju curu", a kako i sam kaže - ona je uistinu posebna te ga je osvojila svojom karizmom i dobrim izgledom.

Naš je novi Mister pristalica zdravog načina života, a svoju dobru formu održava pravilnom prehranom te vježbanjem u teretani.

Prekrasnom, tamnoputom Antoniu čestitamo na tituli te želimo sreću na svjetskom izboru!