Novitet na Braču: Zoran Aragović po prvi puta predstavlja cruise kolekciju

Foto: Press Foto

VEĆ smo najavili kako će se za nekoliko dana u Bolu na Braču održati predstavljanje cruise kolekcija u organizaciji Fashion.hr-a.

Već četvrti put za redom domaći će dizajneri predstaviti svoje ljetne modne vizije, a uz već viđena imena na tom događanju, po prvi puta cruise kolekciju predstavit će i Zoran Aragović, i to BiteMyStyle ljetnom cruise kolekcijom pod imenom "Strip & Stripe".

Kolekcijom dominiraju geometrijske forme, izrazito nosivi krojevi te prirodni materijali, a čine ju dnevne kombinacije namijenjene za  boravak na plaži pa sve do onih večernjih idealnih za tulume do jutra. Light motiv kolekcije su prugice u kombinacijama sa karakterističnim morskim motivima. Zoran će prikazati i nekoliko modela kupaćih kostima u retro stilu, a čitavu modnu priču prate i torbe kao dominantan modni dodatak i to one za plažu u XXL veličinama, ali i pismo varijante idealne za ljetne večernje izlaske.

Poznati dizajner rodom iz Virovitice, već gotovo 10 godina dizajnira pod imenom BiteMyStyle fashion design, a osim kolekcija na domaćim tjednima mode, svoj je rad predstavljao u zemljama regije, ali i u Londonu u sklopu Alternative London Fashion Weeka.