Novo donje rublje iz Lisce za glamuroznu jesen 2014.

Foto: Lisca

SVAKA sezona zaslužuje atraktivni modni komad koji će nam dati samopouzdanje i učiniti da se osjećamo dobro u svojoj koži.

Za jesen 2014. predlažemo zanosni novi komplet donjeg rublja koji ćete zasigurno naći u novim kolekcijama branda Lisca. Želite li nešto otmjeno, zavirite u klasičnu Lisca ponudu, a za razigrane komade tu je Cheek by Lisca.

Lisca Fashion: Intimni izabranici za jesen i zimu 2014.

Romantična, raskošna, elegantna. Takva će biti žena u kolekciji Lisca Fashion za jesen i zimu 2014. Iako smo mi žene danas svestrani borci, koji uspješno usklađuju obveze kod kuće i na poslu, a uz to uspijevaju naći vremena i za sport, šoping ili druženje s prijateljicama, ipak želimo zadržati onaj osjećaj sigurnosti i voljenosti. Sve to suvremenoj ženi donosi nova kolekcija Lisca Fashion – udobno rublje koje osigurava čvrstu potporu, nježni materijali koji miluju kožu, trendi modeli koji naglašavaju obline i gode samosvijesti. Zavodljiva čipka, mladenački print, raskošan vez i nježni žakard krase grudnjake sa žicom, push up grudnjake, potkošuljice i različite modele gaćica. Uz njih ćemo moći odjenuti ženstvene pidžame ili čak majice. I sve to u modernim, dramatičnim bojama kao što su smaragdno zelena, burgundski crvena, sar plava ili vanilija. Naravno da će u kolekciji ostati oni provjereni, ženama omiljeni modeli, a nekima će se uz obaveznu crnu, bijelu elegantne jesenske nijanse.

Cheek by Lisca: nestašno koketiranje

Koketiranje s modnim trendovima, koketiranje s putovanjima, koketiranje sa sipatičnim serviserom. Koketiranje radi koketiranja – jer je zabavno, nestašno i opušteno; jer život boji u ružičasto i udahnjuje mu dozu humora. Takvu energiju donosi i kolekcija Cheek by Lisca za jesen i zimu 2014. – luckastu, dražesnu, zavodljivu pa i seksi. Trendi modeli poigravaju se s nježnom prozirnom čipkom, mekanim modalom i baršunastim okom u razigranim jesenskim bojama, kao što su zelena, plava i boja fuksije. A da bi život zaista bio ružičast, pored modernog rublja pobrinut će se i udobne pidžame i svestrano nosive majice iz modala.

Neke od najzanimljivijih novih komada pogledajte u našoj galeriji, u Lisca web dućanu i svake subote na Index Rougeu!