Novost u svijetu ljepote: Suhi šampon u pasti

Foto: R+Co

VELIKI uspjeh suhih šampona u posljednjih nekoliko godina ponukao je brojne proizvođače da naprave svoju liniju istih.

I dok su se prije suhi šamponi mogli pronaći tek u ponekoj drogeriji, ili smo ih kupovale u inozemstvu, ponuda ovog odličnog proizvoda danas je zaista bogata.

Dapače, stiglo je vrijeme i da se počnu raditi nove formule, namijenjene stvaranju savršene frizure uz pomoć suhog šampona koji je odavno prestao koristiti samo kako bi kosa izgledala svježe oprano.

Interes pratitelja svjetske beauty scene ovih je dana privukao zanimljiv proizvod branda R+Co, koji je predstavio prvi suhi šampon - u pasti?

Za razliku od šampona koji uvijek dolaze u obliku sprejeva, ovaj proizvod pakiran je u plastičnu teglicu te se nanosi prstima.

Na prvu izgleda poput paste, a zatim se pod prstima pretvara u prah koji se jednostavno umasira u vlasište ili na cijelu kosu (ako želite dobiti teksturu), prenosi Rafinery 29.

Tako je moguće ciljano nanijeti suhi šampon na željena područja i tako izbjeći umjetni mat izgled koji se zna dogoditi kad pretjeramo sa šamponom u spreju.

Proizvod je napravljen od vulkanske prašine te je sive boje i transparentan, što znači da na crnoj i smeđoj kosi ne ostavlja bijeli trag, a na plavoj se uopće ne vidi.

Zvuči super!

Pssst! R+Co Badlands Dry Shampoo Paste košta 28 dolara, a može se kupiti na stranici branda i stranici Rando.com