O čemu na prvom spoju lažu žene, a o čemu muškarci?

Foto: Screenshot Youtube

AH, ti prvi spojevi.

Svi želimo ostaviti što bolji prvi dojam na potencijalnog partnera, a čini se kako to uključuje i laganje.
 
Potvrdilo je to istraživanje jednog britanskog portala, koje je provedeno na čak 8000 ljudi. Ono je otkrilo kako čak 2/3 ljudi laže na prvom spoju. Od toga, njih 44 posto priznat će svoju laž do trećeg spoja, a petina njih priznat će ih isključivo ako postoji šansa da budu ulovljeni.
 
Također, muškarci i žene se razlikuju po tome o čemu lažu. Pa tako muškarci najčešće lažu o financijama, odnosno o tome koliko zarađuju pa uvijek uvećavaju stvarnu brojku za oko 20 posto, dok žene lažu o godinama pa si u prosjeku umanje dob za 4 godine. No, ono što je zajedničko i jednima i drugima jest da često lažu i o tome čime se bave. Pa su tako muškarci najčešće poduzetnici, piloti i bankari, a žene manekenke, profesorice i dizajnerice interijera.
 
Muškarci gotovo nikad ne lažu o svojoj starosti ni mjestu na kojem su odrasli, a kada se radi o pripadnicama ljepšeg spola, one su najiskrenije po pitanju financija i bivših veza.
 
Ono što će muškarca definitivno ohladiti na prvom spoju jest njezino tipkanje po mobitelu, dok su žene istaknule kako ne vole previše samopouzdane muškarce.
 
Iako ne vjerujemo da bi na prvom spoju izmislila čime se baviš, rezultati ovog istraživanja svakako su bili zanimljivi za podijeliti.
 
A o čemu vi lažete?